Photobooth

Op zoek naar een tastbare herinnering voor jullie gasten en uiteraard voor jullie zelf?
Dan mag de photobooth niet ontbreken op jullie feest!
Naast een origineel aandenken in de vorm van een fotostrip is het ook nog eens een leuke vorm van entertainment voor jullie gasten!

Hoe werkt het? Neem plaats voor een leuke (eventueel op maat gemaakte) achtergrond, druk op de knop van de photobooth, ‘smile!’ en na enkele seconden rollen de foto’s eruit!

Gastenboek

Een gastenboek hoort bij een bruiloft maar op een saai boek met handtekeningen zit niemand meer te wachten. Er rollen 2 fotostrips uit de photobooth, eentje als bedankje / aandenken voor jullie gasten en eentje voor in het gastenboek waarnaast ze antwoord geven op vragen als:

– Waar ken je ons van?
– Favoriete herinnering aan ons..
– Wens voor ons..

We hebben 3 verschillende designs in ons assortiment:

Zo wordt je gastenboek een boek wat je nog vaak door zult bladeren, een leuke herinnering aan wie er waren en hoe jullie gasten er uit zagen tijdens de dag!
Het boek is 20×20 cm en het aantal pagina’s wordt vooraf met jullie afgestemd. Zowel de voor als achterkant van de pagina’s zijn bedrukt.

Foto afdrukken

Er komen namelijk 2 strips tegelijk uit. Eentje voor jullie zelf (eventueel voor in een gastenboek) en eentje voor jullie gasten als bedankje/aandenken.
Op de strips worden jullie namen/logo/trouwdatum afgedrukt.

Photobooth achtergronden

Onze achtergronden zijn gedrukt op stevig zeil en hebben een afmeting van 2,5 x 2 meter. Gepersonaliseerde achtergronden met jullie namen of een achtergrond in eigen thema kunnen gemaakt worden tegen meerprijs (op aanvraag). Wij denken graag met jullie mee dus heb je een idee, laat het ons weten!

Photobooth met greenscreen

Wil je de achtergrond van je foto’s zelf bepalen? Wellicht iets wat aansluit bij het thema van jouw feest? Of wil je je gasten verrassen met grappige achtergronden? Dan kun je kiezen voor een green screen.
Bij een green screen wordt de groene achtergrond automatisch vervangen door een digitale achtergrond. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! Je kunt zelf een achtergrond uitzoeken, maar wij kunnen ook iets op maat maken. Daarnaast kun je kiezen voor meerdere afbeeldingen, waardoor je achtergrond telkens wisselt.

Photobooth pakketten

Laat onze photobooth stralen op jullie feest en kies jullie favoriete pakket.
We hebben 2 verschillende pakketten. Bij het basis pakket kun je een wand kiezen in de feestzaal en zelf props meenemen.
Wil je alles uit handen geven zodat je zeker weet dat je foto’s van de strips af knallen en deze meteen in een gastenboek worden verzameld als herinnering, kies dan voor het complete pakket!