Wie is Eef?

Mijn naam is Evelien Emonds, maar ik word vaak (en graag) Eef genoemd. Ik ben grafisch ontwerper en fotograaf, een geweldige combinatie, vind ik.

Na mijn opleidingen aan het St. Lucascollege in Boxtel en de Hogeschool voor de kunsten in Tilburg heb ik vrijwel direct van mijn hobby mijn werk gemaakt. Elke dag werk ik met veel plezier en ben ik steeds weer op zoek naar creatieve, nieuwe ideeën op zowel grafisch gebied als binnen fotografie.

Wat betreft fotografie maak ik het liefst gebruik van natuurlijk licht. Ik werk dan ook bij mijn klanten thuis, in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarnaast houd ik van mooie buitenlocaties, deze zijn ideaal om kinderen spelenderwijs op een ongedwongen manier op de foto te zetten. De Sonse heide is een prachtige omgeving. Zowel in de zomer als in de winter kan ik hier pure, lichte en romantische plaatjes schieten. Hier ben ik dan ook vaak te vinden!

Ik heb tevens een eigen studio aan huis in Son en Breugel met studiolicht, om ook bij slecht weer zwangere buiken, newborn baby’s, gezinnen en zakelijke poses vast te leggen.

Tot slot werk ik vanuit mijn studio aan huis aan grafische opdrachten zoals het ontwerpen van logo’s/huisstijlen, reclame-uitingen zoals banners, flyers, advertenties, posters en brochures. Mijn credo is: speels maar serieus. Ik ga graag op zoek naar oplossingen die net een stapje verder gaan en daardoor opvallen.

Facebook LinkedIn